Több száz állás

országszerte

Álláslehetőség itthon és országhatárainkon túl is!
Szellemi vagy fizikai munka álljon Önhöz közelebb, nálunk megtalálja az ideális pozíciót!
Diákmunka keretein belül is elkezdheti a karrierépítést.

Küldd át a szívídet!

CV, önéletrajz - milyen sokszor halljuk. Legyen hát más az önéletrajzunk, mint másoknak. Törjünk ki az unalmas sablonok világából és merjünk szabadabban állni ahhoz az A/4-es laphoz.

Írjuk meg, töltsük ki, gondoljuk át, formázzuk meg, adjunk elválasztást a részekhez, adjunk neki keretet, színt, átfedéseket. Legyen más, mint a szokásos 25 fekete sorból álló papír. Készíts új fotókat magadról, próbálkozz, szerkesztgesd nyugodtan. Ne csak egy verziót ments el! Ahogy halad előre az idő, a visszajelzések elmaradnak, újíts, légy merészebb. Tudd, hogy a saját jövődnek a kulcsát tartod a kezedben, ezzel a gondolattal a fejedben állj neki új, kreatív ötletek megvalósításához.

 

Milyen messzire lehet elmenni? Határtalanul messzire. Vess egy pillantást erre a linkre, és rájössz, hogy eddig olyan szűk kereteken belül gondolkodtál, hogy nem csoda, hogy lehetetlenség volt kitörni a megszokásokból: http://webneel.com/webneel/blog/25-creative-resume-designs-will-make-you-rethink-your-cv

 

Merítsünk Dan Conway ötletéből:

https://www.youtube.com/watch?v=bJvaKYFXebc

Készíts egy videót, melyben elmondod, hogy milyen munkát keresel és hol, kicsit reklámozd, fényezd magad. Ha a századik helyről sem jön visszajelzés, veszíteni fogsz ha tíz alkalommal ennek a videónak a linkjével jelentkezel? Próbáld ki magad.

Magyarország még gyerekcipőben jár, sőt, talán épp csak egy rugdalózóban üldögél ebben a témában, biztosan figyelemfelkeltő leszel, az első, aki így jelentkezik. Legrosszabb esetben elkérik a szívídet.


Blogok
Információk, érdekességek
a munka világából
Hasznos
Dokumentumok
Letölthető önéletrajzminták,
hasznos dokumentumok
Kérdése van?
Tegye fel!
Tapasztalt szakértőink válaszolnak.


Általános jelentkezés