Több száz állás

országszerte

Álláslehetőség itthon és országhatárainkon túl is!
Szellemi vagy fizikai munka álljon Önhöz közelebb, nálunk megtalálja az ideális pozíciót!
Diákmunka keretein belül is elkezdheti a karrierépítést.

A Pannon-Work az ISO 9000 FÓRUM 2014. év díjazottja

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesületének elnöksége 1996-ban alakított ki egy Elismerési rendszert. Évente díjazzák azokat a szervezeteket, akik hatékonyan támogatják az ISO 9000 FÓRUM működését, eredményességét.

Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége elismerésben részesíti a Pannon-Work Zrt.-t. A Magyarországon működő személyzeti szolgáltatók piacának egyik elismert szereplője a szakmában elsők között, 2004-ben vezette be és tanúsíttatta az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerét működési és a HR szolgáltatások széles körére. Napjainkban a vállalat szakmai ismereteit a munkaerő-kölcsönzési, közvetítési és iskolaszövetkezeti diákmunka tevékenységeiben alkalmazza, biztosítva Megbízó partnereinek és évi több ezer munkavállalójának a magas szintű ügyfélkiszolgálást Győrtől Budapesten át Debrecenig terjedő országos hálózatában.

A vállalkozás, amely az ISO 9000 FÓRUM-hoz 2005-ben csatlakozott, a cég munkatársaitól csak a legjobbat tartja elfogadhatónak. Hisznek abban, hogy a magas szintű minőségszemlélet a szolgáltatási szektorban is versenyképességet eredményez. 

A Pannon-Work Zrt. munkatársai az ISO 9000 FÓRUM életében évről évre egyre nagyobb és aktív szerepet vállalnak. A Nemzeti Konferenciákon előadásokat tartanak, felvállalták a rendezvényeink hostess szervezési feladatait és ezen felül több éve anyagiakkal és szakmai ötletekkel is támogatják az Egyesületet.


Blogok
Információk, érdekességek
a munka világából
Hasznos
Dokumentumok
Letölthető önéletrajzminták,
hasznos dokumentumok
Kérdése van?
Tegye fel!
Tapasztalt szakértőink válaszolnak.

Általános jelentkezés